Portretfotografie met natuurlijk licht (Brussel)

Ik hou van portretfotografie met natuurlijk licht. Niet alleen bij Golden Hour. Maar het overall spelen met lichtinvallen vind ik bijzonder interessant. Onderstaande portretfotografie fotoshoots waren genomen in Brussel. En op de kermis van Brussel-Zuid.

Heb jij ook interesse om een professionele fotograaf in te schakelen voor een portretfotografie fotoshoot? Let me know :-)

Huwelijksfotograaf Antwerpen

Dit is het seizoen voor huwelijksfotograaf en zwangerschapsfotografie Antwerpen, Mechelen. 2020 begint aardig volgeboekt te geraken. Ben heel tevreden en vooral dankbaar dat mijn werk zo positief ontvangen wordt. Hieronder enkele voorbeelden #Huwelijksfotograaf #antwerpen #mechelen #trouwfotos #fotoshoot #prijzen

Fotoshoot for NAKD Belgium

Enkele sfeerbeelden van de shootings dat ik voorzie voor NA-KD. De samenwerking begon met hun lancering in ZEB stores in België. Intussen shootings met Camille Botten en andere influencers voor de lens gehad en het is altijd een aangename samenwerking! Intussen al over heel België shootings gehad voor dit jonge, en zeer trendsettende fashion firma! Check out our collabs here.

  • fotoshoot antwerpen
  • nakd fashion
  • modefotograaf sam tang
  • fashion fotograaf mechelen
  • Camille Botten
© Modefotograaf Mechelen Antwerpen NAKD Fashion Sam Tang - NAKD Fashion Photographer.jpg

© Modefotograaf Mechelen Antwerpen NAKD Fashion Sam Tang - NAKD Fashion Photographer.jpg

Laat gerust een berichtje achter of stuur me een e-mail voor meer informatie met betrekking tot #Modefotografie #fashion #modefotgraaf #antwerpen #hasselt #Mechelen #professionele #prijzen

Fotoshoot in Hasselt

Fotoshoot in Hasselt? Dat kan op verschillende plekken. Nu het zomerseizoen volop in gang is zijn we naar de Japanse Tuin getrokken. En voor de rest gewoon een beetje de creativiteit zijn gang laten gaan. Deze keer met Top Model Belgium Winnares 2018, Yana Scheymans op pad geweest.

My instagram pagina: https://www.instagram.com/photography.sam.tang/

Check de pics van de Japanse Tuin hier:

Fotoshoot Hasselt Japanse Tuin met Yana Scheymans

Fotoshoot Hasselt Japanse Tuin met Yana Scheymans

Fotoshoot in Hasselt? Just be creative!

© fotoshoot hasselt fotograaf gezocht portretfotograaf Photography Sam Tang - Yana-4.jpg

© fotoshoot hasselt fotograaf gezocht portretfotograaf Photography Sam Tang - Yana-4.jpg

Bekijk mijn website voor meer informatie of bezoek mijn Instagram pagina voor de meest up-to-date materiaal! Fotoshoot Hasselt.

Fotoshoot in Mechelen (Vrijbroekspark)

Fotoshoot in Mechelen (Antwerpen)

Barklak, Koffie bar in Mechelen

Gisteren ben ik een koffie gaan drinken in Barklak, mijn favoriete koffiebar in Mechelen. Natuurlijk had ik mijn camera bij en achteraf zijn we naar het Vrijbroekspark geweest tijdens golden hour.

Wat ik heb gehoord van Barklak is dat het vroeger een hoedenwinkel was. In het centrum van Mechelen en dichtbij parkeergarage Indigo en altijd super gezellig!

Bekijk de beelden and hope you like it! Contacteer me gerust indien jij ook een portret fotoshoot wenst.

Mijn visie op Portretfotografie

Portretfotografie is één van mijn lievelingstakken van fotografie. Een geslaagde portret foto is volgens mij een beeld dat nauw aansluit bij de persoonlijkheid en de uitstraling van de persoon zelf.

Natuurlijk shoot ik ook voor modellenburau's of kledingsmerken. Maar als ik opdrachten krijg omtrent portretfotografie dan probeer ik altijd de eigenheid van de persoon in kwestie te portretteren.

  • uniek
  • goed voor het zelfvertrouwen
  • portretfotografie is een herinnering voor later
  • iedereen is prachtig op zijn of haar eigen manier

Portretfotografie is uniek.

Iedere persoon is uniek, heeft zijn/haar eigen stijl en voorkeuren. Iedereen die voor mijn lens staat heeft individuele poses en gezichtsuitdrukkingen die eigen zijn aan henzelf.

Tijdens zo'n portretfotografie sessie begeleid ik het model uiteraard. Sommmige hebben meer advies nodig wat betreft poses en andere dan weer meer hulp bij de emoties of inleving.

Voorbereidingen van een portretfotografie fotoshoot

Vooraleer ik start aan een portretfotografie fotoshoot, neem ik altijd de tijd om de persoon in kwestie te leren kennen. Niet alleen om de verwachtingen te aligneren of de praktische zaken te bespreken. Maar ik wil heel graag meer weten of jou. Op die manier krijg ik inspiratie in het uitbeelden van jou, in portretvorm.

Iemand die bijvoorbeeld heel lief en schattig is, wilt misscchien eens zijn stoerdere kant laten zien of visa versa. Dus het kennismakingsgesprek is bij mij heel belangrijk. Hoe makkelijker en hoe losser je je voelt voor de lens. Hoe mooiere en spontanere beelden daar uit zullen voortvloeien.

Sound good? Let me know als je interesse hebt om eens te babbelen voor een vrijblijvende portretfotografie shoot.

And remember: there is no right or wrong in portretfotografie. Sommige mensen hebben "schrik" om het "slecht" te doen of ze denken "niet op foto te pakken". Uit eigen ervaring heb ik nog geen enkel model geweten dat na de shoot zich na een shoot nog onzekerder voelde als voordien. Take the leap and get out of your comort zone.

You won't fail, if you don't give up.

Shooting voor Scotch & Soda in Leuven

Enkele beelden van mijn samenwerking met Scotch & Soda Leuven. Geweldig team en toffe sfeer! Hartelijk dank voor het warme ontvangst allemaal! Het doel van de fotoshoot was om de sfeer in beeld te brengen van de vernieuwde winkel én van de Kids Kiosk.

De Kids Kiosk was een leuke manier om kids te betrekken bij het winkelen. Ik stond daar als fotograaf om de kids in hun mooiste outfit vast te leggen!

Het was een toffe dag in Leuven!

Omwille van privacy redenen kan ik geen foto's van de kids zelf online zetten. Dat begrijpt u wel. Maar hier is al een toffe foto van het team van Scotch & Soda Leuven!

Neem zeker een kijkje in de Diestsestraat 121 in Leuven!

Neem zeker een kijkje in de Diestsestraat 121 in Leuven!

© Photography Sam Tang fotograaf - Scotch & Soda Leuven-40.jpg

BTS - Behind The Scenes Video

Check out my BTS video from the shoot with DJ Justine Springer! Aangename fotografie shoot gehad in Vilvoorde/Mechelen/Antwerpen! Deze shoot was met DJ Justine Szpringer in de hoofdrol en Nicholas Smet als Videograaf. Check hen zeker op Instagram!

Workshop Portretfotografie Sinksenfoor

Leuke workshop Portretfotografie gegeven op de Sinksenfoor Kermis Antwerpen. Heb jij ook interesse in een fotografie workshop met low-light situations? Let me know via email!

Trouw Katia & Michaël in San Marco Village Schelle Antwerpen

Trouwfeest in San Marco Village Schelle, Antwerpen.

Op zoek naar een creatieve en sociale trouwfoto's fotograaf? Geef me gerust een seintje en we plannen een kennismakingsgesprek in. Mijn studio is in Antwerpen en in Vilvoorde. Maar verplaatsen naar andere locaties is geen enkel probleem.