Wat is de prijs van een fotoshoot?

Ik hanteer voor al mijn fotografisch werk een uurtarief.

  • standaard fotoshoot: 50 euro / uur
  • op aanvraag: huwelijksfotografie, foto's events, fotoshoots in het buitenland, ...

Het aantal personen, het type fotoshoot en het tijdstip van de fotoshoot beinvloeden de prijs meestal niet. Het spreekt voor zich dat ik altijd transparant ben in mijn werkwijze en prijsberekening.

Hoe verloopt een fotoshoot?

Met één focus (naast kwalitatieve foto’s): fun! Of je nu veel, weinig of geen ervaring hebt, we maken er samen een leuk, relaxed moment van. Want dat levert de knapste foto’s op!

We bespreken natuurlijk eerst alle details. Wat is het doel van de fotoshoot? Voor je werk, als cadeau, om kledij of een merk in the picture te zetten, om je personal branding een boost te geven …? Met een plan, een datum en locatie gaan we aan de slag!

Eerste fotoshoot? Beetje onwennig?

fotoshoot prijzen model mechelen sam tang fotografie

Maak je geen zorgen! Ik begeleid je en help je de beste gezichtsexpressies en poses te vinden om je op je best op foto te zetten. Graag puur jezelf, liever eens out-of-the-box of nét een stapje uit je comfortzone? Ik zorg er sowieso voor dat je stralend op de foto staat.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Natuurlijk hangt dat van vele factoren af, maar gemiddeld mag je rekenen op een tweetal uur. Bij een fotoshoot komt er namelijk heel wat kijken: lichtopstellingen, kledijwissel, verschillende locaties, e.d.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Dat bespreken we samen en daarbij houd ik rekening met het concept en de doelstellingen. Wil je een fotoshoot in de regio Mechelen of Antwerpen? Dan kan het eventueel in mijn studio doorgaan. Maar evengoed kan portretfotografie in de natuur, een zwangerschapsfotoshoot in het bos, je fashionportfolio in de stad, … you name it, I shoot it.

Hoelang wacht ik dan op mijn foto's?

fotoshoot prijzen portret fotografie

Na de fotoshoot krijg je toegang tot een digitaal platform om de foto’s te bekijken. Je maakt vervolgens zelf een selectie van foto’s die ik bewerk/retoucheer.

Hoeveel tijd die nabewerking in beslag neemt? Voor een bedrijfsreportage valt dat nogal mee want meestal gaat het om een basis retouchering. Andere types foto’s of concepten vragen misschien om meer werk. Dit bespreken we op voorhand zodat jij er een duidelijk beeld van hebt.

 
 

Trouwfotografie - Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie is maatwerk. Als u interesse heeft om mij in te huren als trouwfotograaf is het best even op voorhand contact op te nemen zodat we een kort kennismakingsgeprek kunnen inplannen. Geheel vrijblijvend kunnen we zien wat de wensen zijn. Dit kan voor zowel fotografie als videografie.

Huwelijksfotograaf Mechelen Antwerpen Limburg Hasselt Leuven Trouw fotograaf prijzen prijs


Behind the Scenes - portretfotografie workshop

Bekijk zeker het youtube filmpje van een portretfotografie workshop in Mechelen.

Deze vind je via deze link op Facebook: Bekijk Video

© Photography Sam Tang fotoshoot prijzen model mechelen tarieven.jpg

© Photography Sam Tang fotoshoot prijzen model mechelen tarieven.jpg

In deze video zie je een workshop fotografie van een portfolio fotoshoot. Hier zie je dat we gebruik maken van verschillende locaties en outfits. Bovendien begeleid ik het model (zonder ervaring is géén probleem!) graag bij het poseren en gezichtsexpressies. Alle begin is moeilijk maar ik ben van mening dat indien er enthousiasme en de wil is om bij te leren, alles mogelijk is!

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt. Dit kan op de contact pagina of via een e-mail.