Fotoshoot Prijzen

Fotoshoot prijzen worden bepaald door een uurtarief. Het aantal personen, type fotoshoot en het moment van de fotoshoot maakt in principe weinig verschil. Op deze pagina vind je de prijzen terug van fotograaf Mechelen Sam Tang.

Fotoshoot prijzen:

  • uurtarief €50 per uur
  • uurtarief voor trouwfeesten en andere soort events zijn op aanvraag
  • fotoshoot prijzen voor shoots in het buitenland worden op aanvraag behandeld

Doelstellingen en afspraken worden op voorhand besproken. Samen bespreken wat het doel is van de fotoshoot. Is het bijvoorbeeld voor een familieportret, dan worden zaken zoals locatie en datum op voorhand vastgelegd zodat iedereen ontspannen aan de sessie kan beginnen.

Portretfotografie voor persoonlijk gebruik op sociale media (personal branding) of portfolio-werk voor modellenbureaus zijn mijn specialiteit en belangrijk is hier dat het concept duidelijk omlijnd is.

Hoe lang duurt een gemiddelde fotoshoot?

Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer 1,5u tot 2u voor volwassenen. U moet rekening houden met de tijd die onder andere nodig is om de juiste lichtopstellingen te plaatsen, of het wijzigen van kledij, veranderen van locatie en dergelijke. Indien de shoot in Mechelen of Antwerpen is. Dan kan de fotoshoot ook doorgaan in de studio.

 
 

fotoshoot prijzen portret fotografie

Nabewerking

Na de fotoshoot worden de foto's via een digitaal platform aan u getoond. U mag zelf een op voorhand bepaalde aantal selecties maken die ik verder zal retoucheren.

Nabewerking is afhankelijk van het type fotoshoot. Voor een bedrijfsreportage is er bijvoorbeeld enkel basis retouchering nodig. Afhankelijk van uw wensen zullen we ook hier op voorhand duidelijke afspraken maken.


Trouwfotografie - Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie is maatwerk. Als u interesse heeft om mij in te huren als trouwfotograaf is het best even op voorhand contact op te nemen zodat we een kort kennismakingsgeprek kunnen inplannen. Geheel vrijblijvend kunnen we zien wat de wensen zijn. Dit kan voor zowel fotografie als videografie.

fotoshoot prijzen model mechelen sam tang fotografie

fotoshoot prijzen model mechelen sam tang fotografie


Behind the Scenes - portretfotografie workshop

Bekijk zeker het youtube filmpje van een portretfotografie workshop in Mechelen.

Deze vind je via deze link op Facebook: Bekijk Video

© Photography Sam Tang fotoshoot prijzen model mechelen tarieven.jpg

© Photography Sam Tang fotoshoot prijzen model mechelen tarieven.jpg

In deze video zie je een workshop fotografie van een portfolio fotoshoot. Hier zie je dat we gebruik maken van verschillende locaties en outfits. Bovendien begeleid ik het model (zonder ervaring is géén probleem!) graag bij het poseren en gezichtsexpressies. Alle begin is moeilijk maar ik ben van mening dat indien er enthousiasme en de wil is om bij te leren, alles mogelijk is!

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt. Dit kan op de contact pagina of via een e-mail.